neděle 30. července 2017

SVATBA SNŮ

Konečně vám můžu ukázat svatební šaty, o které mě v zimě požádala kamarádka. Věděla, že pochopím, po čem touží a věřila, že je zvládnu ušít. Já jsem si tak jistá nebyla, ale po uklidnění nejzlatější lektorky z kurzu šití, jsem kývla. Vydaly jsme se na nákup látek - povedlo se nám vše nakoupit hned v druhém obchodě. Poté následovalo měření, vybírání střihu, vytvoření střihu na míru, nastříhání látek a samotné šití. Všechno proběhlo úplně hladce, bez potíží. Byla to nádherná práce, která by se však nepovedla bez pomoci lektorky z kurzu šití. Myslím, že se nám povedlo věrně přenést představu do skutečnosti. Mám velikou radost z toho, že se nevěstě i ženichovi šaty libíly. Krásně se hodily do tématu svatby, která se uskutečnila na zahradě. Pro mě je to svatba snů - upřímná a čistá, venku, dozdobená pomocí přírodních dekorací, se spoustou zajímavých detailů a hlavně v přítomnosti nejbližších. Pokochejte se kouzelnými fotkami, za kterými stojí Patrik Soldán

11 komentářů:

  1. Posledná fotka je trefná a pekná!
    Pekná svadba:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Kači, ty šaty jsou nádherné!!! Jsi obrovská šikulka.

    OdpovědětVymazat
  3. Smekám, Katko, šaty jsou nádherné.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásné fotky i šaty. Moc se povedly! :))

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádhera! Šaty se moc povedly!;-) L.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky :-) . také jsme měli svatbu venku, naštěstí nám vyšlo pěkné počasí, takže se svatba povedla :-) . Pozvali jsme si jen cca 30 lidí, to podle mě bohatě stačí :-) . Měla jsem nádherné svatební šaty , na které ráda vzpomínám :-) .

    OdpovědětVymazat
  7. Tomu říkám nádherná svatba! Přesně do takového nějakého stylu plánujem tu naši. Doufám, že nám náš svatební fotograf udělá taky tak pěkné fotky :)

    OdpovědětVymazat