sobota 28. října 2017

KOČIČÍ TAŠTIČKY

V poslední době tisknu a tisknu. Snažím se spotřebovat běžné barvy, abych je mohla nahradit přírodními. Černou a bílou jsem už dobrala, ještě na tisk čekají zbytky ostatních barev. Pouštím si k tisknutí hudbu nebo audioknihy a čistím hlavu od práce. V létě jsem psala, že budu mít poloviční úvazek a k němu šití. Úvazek mi narostl na třičtvrteční a k němu se přidal kroužek pro děti, který vedu dvakrát týdně. Tak je práce dost. Jsem za to ráda, protože mám větší finanční jistotu a prostor rozvíjet se v oboru, který jsem vystudovala. Zároveň mi ale šití chybí. Moc. Postupně si zvykám a učím se lépe nakládat s časem. Věřím, že to bude lepší a naučím se vytvářet pravidelný prostor pro šití. Však uvidíte :).

3 komentáře:

  1. Ahoj Katko, budou kočičí taštičky k prodeji? Jedna by se mi hodila pro naši Sáru (nejlíp ta s puntíky). :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj :), nejsem si teď jistá, jestli mám tu s puntíky u sebe, nebo je u kamarádů v kavárně. Podívám se, jak budu doma. Ale klidně ušiju, není problém :).

      Vymazat
    2. Děkuju, tak pak prosím napiš, určitě mám zájem. Do té boskovické kavárny bych se někdy ráda podívala, ale kdo ví, kdy to bude... :-)
      (z.streichsbierova@seznam.cz)

      Vymazat