neděle 14. srpna 2016

ZACHRAŇUJEME A RECYKLUJEME

Už to bude za pár dní rok, co jsme se stěhovali a uklízeli, malovali, natírali, vrtali a taky tvořili. Z desek, které byly obývakovou stěnou, Milý vyrobil jednoduchý stolek. Natřeli jsme ho modrou a béžovou, v Bauhausu jsme mu koupili malá kolečka a podle potřeby ho přemísťujeme. Využili jsme i staré skříňky, které v bytě byly. Natřeli jsme je a naskládali na sebe, aby nezabíraly tolik místa. V prostřední bylo ještě posuvné sklo, které se nám bohužel podařilo rozbít. Přes dveře jsme hodili balící papír, protože je na nich několik nálepek, které nejdou sundat. A momentálně mám radost z papírové ikeácké krabice, která se sem krásně hodí :). 

9 komentářů:

  1. Nádhera! Jste šikovný pár! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Paráda! A moc se mi líbí proložení půvabnými květinovými záběry...:-) Jako barevná paleta. Váš styl bydlení se mi velmi zamlouvá a obdivuju, že dokážete využít a použít a opravit starší kousky... (Odpustíš mi, že budu hnidopich? jen ty obrazy bych dala do jedné lajny...:-)). P.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný!Ta pojízdná skříňka je super :))

    OdpovědětVymazat
  4. Kouzelné. Tato kombinace barev mi spolehlivě dokáže zvednout náladu a rozjasnit i zamračený den.

    OdpovědětVymazat
  5. Ooo!Záchranáři, co mají styl!:) Krása!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Máte to krásne! :) Super, že viete využiť veci, ktoré by niekto možno vyhodil, a dať im novú tvár :)

    OdpovědětVymazat
  7. Téda, děkuji moc za velice suprový a detailní příspěvek o tom, co se ještě dá recyklovat a co už ne. My jsme se v práci teď také ale museli trochu přecijen zamyslet na tím, co za odpad "produkujeme", protože jsme se dostali nad tu magickou hranici 100kg a musíme nyní podávat už roční hlášení , takže tak :-) Přeji hezký den.

    OdpovědětVymazat