neděle 6. března 2016

ZADÁNÍ ZNĚLO

"Přála bych si tašku na světlém podkladě s červenou, žlutou a oranžovou. A aby měla ucha přes hlavu." Barevná kombinace moc nesedí, jak vidíte. Vůbec mi totiž nešla zkombinovat, tak mi byla odpuštěna a vznikla tato :). Uvnitř kapsa na zip a malá kapsička z košile na drobnosti. A jeden lesní náhrdelník. Pro mě je uklidňujícím prvkem, protože si často během dne s náhrdelníkem na krku hraju. A dřevo je příjemné. Včera jsme našli pěkné místo na procházky. Mám radost, protože si pořád ještě zvykáme na nové místo a hledáme si k němu cestu. Je hodně kontrastní, protože máte pocit, že jste v lese, ale stále slyšíte hluk města. Tak aspoň malý únik z města :).
Pěknou neděli!

8 komentářů:

  1. Vytanulo mi na mysli, jak jsme se s mužem přistěhovali z malého vysočinského městečka na první podnájem v Brně. Do Líšně. Dlouho jsme si zvykali, že když jdeme do lesa, je všude tolik lidí a město se prostě nezapře.
    Katko, taška je moc pěkná, pěkně poskládaná. Ale tentokrát obdivuju hlavně ten náhrdelník. Takový by se mi moc líbil. Mohla byste vyrobit ještě jeden na zakázku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, já si na to ještě po více jak pěti letech zvykám.
      Děkuju moc :). Určitě by šel vyrobit, pár dřevíček ještě máme. Máte nějaké požadavky na barvu, délku, zapínání?

      Vymazat
    2. Nemůžu ho tu najít. :-) Můžete mi napsat Vy? z.streichsbierova@seznam.cz
      Díky.

      Vymazat
  2. Kde se nachází takovéto krásné místo? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak je vlakové nádraží v Králově poli, tak za ním :).

      Vymazat
  3. tak ten náhrdelník naozaj nemá chybu, ma tak nejak dostal :) ZuZu

    OdpovědětVymazat