neděle 23. října 2016

Z CIRKUSOVÉ SUKNĚ

V jednom charitativním obchůdku jsem koupila pruhovanou sukni na obryni. Nastříhala jsem z ní dvě  plátěnky, jednu taštičku a ještě zbylo dost na pozdější šití. S mým šitím je to teď úplná bída. Ale pořád věřím, že bude lépe :). Fotky jsou focené ještě během prvního říjnového víkendu, kdy bylo krásně a teplo - jak bych to počasí brala zpátky. Stále si zvykám na pracovní tempo, na dojíždění do práce, na čistě městský život a na to, že je vážně podzim. A jde to ztuha. Ale jde - a to se počítá :).
Krásné dny!

5 komentářů:

  1. Ta látka vypadá hodně dobře. Ona ani ta sukně není úplně zlá, líbí se mi. Hezký podzim přeji a ať se vám v práci líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky bych si možná dala líbit samotnou sukýnku, ale i proměna v tašky je super! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi líbí samotná sukně, co bych dala, za takový nález :D. Ale pokud to je taková hezká látka a barva, tak kabelka z ní musí být taky jedině hezká ;). A taky bych si přála teplo a světlo...hodně světla :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuju :). Ono to z fotky nejde moc poznat, ale sukně byla opravdu hodně veliká, já ji měla skoro na prsou, pokud jsem ji nechtěla tahat po zemi, i ta část s gumou byla mohutná, což nevypadá hezky v oblasti pasu/břicha.

    OdpovědětVymazat