středa 28. září 2016

BÍLÝ PAŘEZ

Minule, když taťka zpracovával sušku z lesa, vyprosila jsem si jeden kousek. Milý ji osmirkoval a později i natřel na bílo. Chtěla jsem ji nechat v přírodním a jen přelakovat, ale dřevo bylo hodně flekaté. Tak máme doma kousek bílého lesa :). 
Pustila jsem se do úklidu látek a všeho, co se točí kolem šití a tvorby. A vlastně jsme uklidili celý byt, všechny skříně a skříňky. On ten úklid vychází z nové etapy života, která pro mě začala a pořád je to všechno takové chaotické. Hledám ztracenou rovnováhu a k tomu potřebuju uklidit ve všech podobách. A pomáhá to :).
Na fotce jsou dvě knihy, ani ne proto, že bych je chtěla doporučit, ale spíše z toho důvodu, že mám radost ze čtení. Dojíždění do práce má i výhody :). Ani jednu z nich bych nezařadila do svého seznamu top knih, ale na ranní a odpolední čtení v autobusu byly výborné. Teď mám rozečtenou Analfabetku, která uměla počítat, ta taky určitě do top seznamu knih patřit nebude, ale baví mě, to zase jo. 
Přeju pěkný sváteční den!

4 komentáře:

  1. Bílý les je krásný, taky by se mi takový kousek líbil:-) L.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten je prima! My jsme si teď z chalupy dovezli taky podobný "špalík", který nám zůstal po svatbě, chci z něj udělat noční stoleček, jen sehnat nožky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bude parádní :), já tyhle stolky pořád okukuju na pinterestu.

      Vymazat