sobota 7. listopadu 2015

LINKA

Když jsme se minulý rok s ostatními stěhovali, čekala na nás v kuchyni stará linka, která měla desku z kachliček. Ty byly dost popraskané, proto jsme je vyměnili za bílou desku. Letos na nás v novém bytě čekala ta stejná linka a stejně popraskané kachličky. Stejný postup. Škoda, že jsem nevyfotila před. Na dvířkách byly takové kovovodřevěné úchytky, které už potřebovaly vyměnit. Při sundávání se dost zničil i nátěr dvířek, proto bylo natírání nutné. Nad barvou jsme moc dlouho nepřemýšleli, chtěli jsme nějakou neutrální, která bude dobře chytat a nebudeme se trápit se čtyřmi a více nátěry jako u bílé skříně. Vybrali jsme šedou, protože kachličky za linkou jsou do šeda. S barvou nebyly vůbec problémy, stačily dva nátěry. Ještě jsme dokoupili nejobyčejnější úchytky a bylo hotovo :). 
Pěkný víkend!

7 komentářů:

  1. vyzerá super :) ja by som sa bála ísť do sivej, ale musím uznať - má šmrnc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :). Já se trochu bála, že to bude vypadat jako v betonovém království, ale dobré :)...

      Vymazat
  2. Týjo, vy jste šikovní, nechcete vběhnout i na tu naši? Je fakt šílená, kdyby měla takhle hladká dvířka, už je dávno natřená, ale minulý nájemník ji oblepil šílenýma "ozdobama", které - když jsme se pokoušeli strhnout - s sebou braly i kusy dvířek. Ááách jo. Tiše závidím, povedla se vám!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :). Lidi mají někdy dost blbé nápady, my máme takhle polepené dveře, dali jsme na to právě balící papír, není to nejkrásnější, ale lepší než ty nálepky. Na ty dvířka nevím co by šlo, ty jo. My jsme je osmirkovali a na větší díry si koupili tmel na dřevo a zadělali je, ale je pravda, že to nebyly nějaké velké díry.

      Vymazat
  3. Šedá je dobrá! Zdraví také majitelka sivého kuchyňského zákoutí ;-) Ať se dobře kuchtí!

    OdpovědětVymazat