pondělí 7. září 2015

Z KALHOT

Nová recy taška z kalhot. Šedé kalhoty jsou použité z rubové strany, béžové potištěné dřevěným razítkem. Uvnitř košile. To mě baví. Pořád, napořád. A moje nová košile ze sekáče. Tu teď hluboce miluju, ach. Přeju pěkný týden :).


6 komentářů:

  1. Jak se daří tvému předsevzetí jen sekáčovat a šít?:)moc mě to taky napořád bere ty tvý košile!až jednou!už dlouho si to u tebe plánuju:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, to mě těší :).
      Noo, jak se to vezme :), spodní prádlo, sportovní oblečení, legíny a tepláky na tančení a jógu jsem pořídila v řetězcích, to ještě úplně nemám vychytané. U spodního prádla a sportovního oblečení jsem alternativu zatím nenašla, u tepláků a legín docela ano, ale musím zapracovat na svém finančním stavu, pokud chci pořizovat mimo řetězce u férových prodejců nebo švadlenek :)...Jinak všechno ostatní se mi podařilo pořídit podle předsevzetí. Akorát teď možná nastanou těžké chvíle, potřebuju kabát na podzim a potom i na zimu :D.

      Vymazat
  2. sekáče sú skvelé.. ale nik nenachádza u mňa pochopenie nosiť zo sekáča veci.. ved kvôli tomu sa učím tiež šiť a prispôsobovať si veci..... krásny úlovok :)

    OdpovědětVymazat
  3. Veľmi kreatívne využitie, to sa mi páči!

    OdpovědětVymazat