neděle 20. září 2015

PROUŽKY

Jeden recy dámský tužkovník a jeden recy pánský tužkovník. Pruhované. A taky jedny fialové korále. Dále čtení a polévka z dýně hokkaido. Čtením je Jako zabít ptáčka, skvělá kniha, ze které jsem nadšená. Nechápu, jak se stalo, že jsem na ni přišla až teď. Doporučuju. A ještě čaj ze Sonnentoru ve velkém hrnku, be positive. Sonnentor je náš oblíbenec, mají výborné bylinkové i nebylinkové čaje, koření, sirupy, prý i kávu, krásné nádobí a taky nám velmi sympatickou a blízkou filosofii podnikání. 
Přeju pěknou neděli :)!

9 komentářů:

  1. Moc hezké, sonnetor je moje srdeční záležitost, přesně, jak píšeš, mají úžasnou filozofii a vynikající výrobky. Zrovna včera jsem projížděla jejich web a koukala se, co mají nového:) Moc se mi líbí, že tam mají fotku a vždycky pár slov k jednotlivým dodavatelům a všechno to jsou drobní živnostníci, co na malých farmičkách nebo v okolí sbírají a pěstují bylinky, prostě krása. Je to jedna z mála firem, u které mám pocit, že ty produkty jsou opravdu kvalitní a stojí zato za ně dát i trochu vyšší cenu:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :), jsou skvělí. Mám stejný pocit :).

      Vymazat
  2. Sonnentor milujeme taky! a korále jsou krásné, moc :)

    OdpovědětVymazat
  3. Opět krásné kousky Kači, ten proužkovaný černý je boží! :)) Sonnentor neznám, jdu to okouknout :) K*

    OdpovědětVymazat
  4. Jako zabít ptáčka mě bavila, ale nějak jsem stejně nepohopila, proč okolo toho Američani tolik nadělaj, přišla mi docela jako průměr :D
    A ta kapsička je úžasná, stejně jako korále :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)!
      To je dost individuální, mně přišla dost nadprůměrná :).

      Vymazat
  5. Nádhera, korálky i tužkovníky! ... a na dýňovou polívku nedám dopustit, jedna z (mnoha) věcí, proč se vždycky těším na podzim:-)

    OdpovědětVymazat