pátek 17. července 2015

RECY: ŠATY -> SUKNĚ

Zdravím! Dnes přicházím s květovanou recyklací. Vloni jsem si v sekáči koupila šaty s tím, že je přešiju. Taky jsem hned začala. Ustřihla jsem vrchní a knoflíkovou část, zkrátila spodní část na požadovanou délku a vytvořila tunýlek na gumu. U tunýlku jsem se nějak zasekla. Přišel podzim, zima a mě opustila motivace sukni došít. Tento týden se motivace vrátila, nastal ten pravý čas! Není to nic velkého. Nejjednodušší sukně na světě, na kterou najdete sto návodů na internetu. Mně se libí kvůli květům, hlavně vlčím mákům, ty zbožňuju :). Přešívání oblečení mě baví, protože v oběhu je spousta oblečení z dobrých materiálů, které si zaslouží druhou šanci. Chci se na podzim poohlídnout po nějakém kurzu šití v Brně, přece jen oblečení nejsou tašky a taštičky, tak snad něco najdu.
Přeji pěkné dny :)!

10 komentářů:

  1. tá je krásna ♥ hlavne ten vzor

    OdpovědětVymazat
  2. Taky mě láká šití oblečení, zatím jsem samouk a baví mne japonské střihy - jednoduché a nadčasové. Sukně jednoduše krásná!

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná sukně :-) . Já mám ráda květinové vzory. Na léto jsou ideální, krásně veselé :-) . Ve skříni snad nemám nic jednobarevného. To mi přijde jako hrozně nudné oblečení :-D . Teď jsem si tak vzpomněla, že jsem si skříň už dlouho netřídila, tak bych to mohla o víkendu napravit, abych zase obohatila eshop second hand o své vyřazené oblečení :-) .

    OdpovědětVymazat