úterý 14. dubna 2015

MÁME JI!

Knihovnu. Jedno z mých letošních přání. Milý měl pocit, že mám tak tisíc knih. Působím tím dojmem, protože byly všude po pokoji, neustále o nich mluvím a taky je ráda převážím k našim a zpátky do Brna. A jak byl překvapený, když jsem je slavnostně naskládala do nové knihovny a nezabraly skoro žádné místo. Pravda, moje strategie je taková, že většinu po přečtení nechám u našich, ale to jsem mu neřekla. To bych se knihovny možná nedočkala :). 
Jinak nic extra tvořivého dnes nepřináším. Jen korále a bábovku :). Taky tužkovník, který se tady ale už částečně objevil. Chtěla bych šít a vyšívat, ale vždycky zamrznu u školy, což mě hodně vadí. Ale jak říká taťka: "občas se člověk musí kousnout do řiti a vydržet".

16 komentářů:

  1. Vidíš a já občas vzpomínám, co jsem za studentských let musela mít volného času a je mi líto, že jsem tenkrát ještě nešila, nevyšívala ani nic jiného (no možná také proto mám pocit, že toho času bylo dost). Teď se snažím utrhnout každou volnou chvilku a mám pocit, že jich je málo a až začnu chodit zase do práce, to si snad ani nedovedu představit...
    A Tvé nástěnky na Pinterestu bych si mohla klidně všechny připnout k sobě, jak moc se mi líbí! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky zpětně říkám, co jsem dělala ty první dva roky na VŠ, kdy jsem pracovala jen během léta. Přitom jsem tehdy neměla pocit, že bych měla přebytek času. Přijde mi, že to je se zvládáním všemožných aktivit často tak, že nám zaberou tolik času, kolik na ně máme - když jsem měla na psaní seminárek spoustu času, tak jsem je taky spoustu času psala...
      Budu držet pěsti, ať se i při práci daří urvat kousek času pro tvorbu :)! Určitě to nějak půjde :).
      Och, děkuju moc, však připínej, připínej :)!

      Vymazat
  2. Korále jsou parádní, obzvlášť puntíkatý kulatý exemplář :-) Knihovna milá a čistá. A musím se pousmát ikeácký hrnek (bílý s modrýma květama) mi tu stojí na nočním stolku s čajem ;-) Dobrému vkusu zdar! M. Jo a jdu zkouknout ten Pinterest, jak píše Sim ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)!
      Ten hrnek je prostě skvělý. Zdar :)!

      Vymazat
  3. Ten tužkovník je krásnej, ale já už jeden mám :( :))
    A jaro, to je taky krásný (a taky ho v Praze naštěstí máme :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :). Doufám, že tužkovník hezky slouží :)...
      To je :), užívejme si ho.

      Vymazat
  4. Kači, kde to tak nádherně kvete? Asi mi něco cestou uniklo. :-) Díky. Krista

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je v Žabovřeskách, kousek od zastávky Mozolky, jak je hřiště. Je tam pár stromů, nic velikého :)...

      Vymazat
  5. Máš tak krásné fotky, Katy. I se mi moc líbí barevná kombinace oblečení - modré tričko, plátěné kalhoty, korálky....hmmmm.....Po modrém hrnečku v Ikea jsem onehdy také pokukovala, ta barva je úžasná. A knihovna perfektní - čistá a uspořádaná.

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne fotky :) Rozkošný náhrdelník, a ani nevieš akú chuť mám teraz na bábovku :D
    Krásny začiatok týždňa! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Katuš, korálky jsou nádherné!!! A takovouhle milou knihovničku tiše závidím:) Já si zatím postupně vytvářím knihovnu z bedýnek od ovoce, které se pravidelně ubjevují u naší hrušky:D Tu klasickou ikeáckou (co má skoro každý:D) jsem zaplnila hned po tom, co ji milý smontoval :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Juu, tu ovocnou chci vidět :)! My tu ikeáckou původně chtěli taky, ale nevlezly se do ní šanony na hloubku, tak jsme pořídili tuto...a potom zjistili, že by se do ní šanony na hloubku vlezly, ale na výšku ne. Tak co už :D.

      Vymazat
  8. knižnica vyzerá super a posledné dve fotky sú prenádherné!
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat