pondělí 8. prosince 2014

JAK JSME NATÍRALI A ŠILY

Na konci srpna jsem psala o tom, jak jsme smirkovali a natírali nábytek. V listopadu jsme se dostali k nafocení a v prosinci hážu článek na blog. No, každý máme své tempo :)...
V létě jsme se přestěhovali do staršího bytu, žádný luxus. Mohli jsme si dělat, co jsme chtěli. Což mě vždycky baví nejvíc, protože si ráda věci předělávám. Nemám ráda, když je všechno nové a hotové, bez zásahu majitele :). Chci se tak nějak podepsat a mít kolem sebe věci, které nejsou úplně uniformní. Museli jsme však vycházet z toho, že jsme celkem chudí. Ale za to šikovní, že jo. Tak jsme nakoupili barvy a s milou D. udělaly nálet na sekáč, kde jsme koupily košile na sedáky
Nejprve jsme natřeli dvě židle a stůl. Potom i linku, komoru a několik skříní a skříněk v pokojích. Mám zdokumentované jen ty židle a stoly, zbytek třeba v březnu, ehm. Co se sedáků týče, koupily jsme tehdy na ně dvě košile. Jednu kostkovanou a jednu fialovou. V průběhu stěhování jsme je potom tak nějak na koleni ušily :).
Myslím, že se nám zkrášlování celkem povedlo, protože se nám hezky bydlí :).

9 komentářů:

  1. ,,Kdo má židli bydlí"..a nám se tu KRÁSNĚ bydlí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, moc se mi líbí, jako krásnou modrou jste zvolily, jste fakt šikulky :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva :) Mám podobný tempo, naše židle čekají na přečalounění už skoro rok :X

    OdpovědětVymazat
  4. Krásně tam u vás máte!
    Tohle tempo docela závidím, já "dávám kredenc do louhárny a natírám" už třetím rokem...
    :) Ale všechno má svůj čas.

    OdpovědětVymazat
  5. To je parádička! Vzpomněla jsem si s nostalgií na naše studentské bydlení, taky jsme natíraly a inmprovizovaly a bylo to skvělé! Moc si tu neopakovatelnou atmosférku užívejte! (A těším se na březen na ten zbytek...:-D). P.

    OdpovědětVymazat
  6. Malej, ale šikovnej :D Úžasné, mluvíš mi z duše! My máme židličky natřené červenou, ale linka zatím stále čeká ..takže se fááákt dooost hodně těším na ten březen, abych měla nějakou motivaci:)

    OdpovědětVymazat
  7. veľmi sa mi páči, že je každá iná :) asi som sa do nich zaľúbila ♥ :)

    LaBlanche

    OdpovědětVymazat