pátek 20. září 2013

RYZE PODZIMNÍ


Podzim je vážně tady. Přistihla jsem se, že se mi tato změna počasí i líbí. Potom jsem si však představila příští zhruba půlrok a pozitivní naladění k podzimu mě přešlo. Já ty krátké, tmavé a často deštivé dny z dlouhodobého hlediska fakt nezvládám. Tak, milé září, nahoď ještě babí léto, moc prosím, ať to přežiju.
Na fotkách letní kabelka, jedna z nejteplejších šál, které vlastním, náušnice ze stužek a taky zadkoidní ovoce z Petrova.
Mějte pěkný víkend :)!

4 komentáře:

  1. Já mám ráda podzim a vždy se těším, až si navodím takovou tu podzimní náladu - déšť, mlha, chuť dlouho spát a válet se v posteli, ležet jen tak pod dekou, číst dobrou knihu a relaxovat - nevím proč, ale podzim se u mě rovná relax a nic nedělání :D ale je pravda, že se stejným nadšením očekávám 1. vločku...a pak zase už netrpělivě vyhlížím 1. jarní kvítek..a pořád tak dokola :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hezké :).
      Já mám ráda podzim, zimu i jaro vždycky tak měsíc, pak chci už léto :-D...

      Vymazat
  2. krásny kabátik, náušničky aj kabelka. Celá si super :)Ja jeseň tiež moc nemusím a upršané dni si užijem len sem tam, ležaním v posteli, no to ja dlho nevydržím, čiže už teraz sa zas teším, keď sa budú na jar dni predlžovať :) Ale to je ešte ďaleko...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :). Já se taky těším už teď až se budou dny prodlužovat, ale pravda, ještě si pěkně počkáme :)...

      Vymazat