pondělí 22. července 2013

LOUKA

Pár fotek z louky, kterou máme za domem. Vlastně všude jsou louky a lesy. To je tak, když naši bydlí v malé vesnici zasazené do přírody. To mi v Brně chybí. Když chci v Brně do přírody, zabere celkem čas se dopravit někde, kde je svatý klid. Doma mi to nezabere žádný čas, protože svatý klid je standard. Na druhou stranu do obchodu pro čerstvé pečivo si nezajdete, protože obchod nějakých deset let nemáme, na pivo si taky nezajdete, kulturní vyžití nula (ale to je spíše lepší, celkem si dovedu představit možnou úroveň), autobusové spojení je bídné. Ale ta božská příroda a klid to plně kompenzuje. Teda momentálně, když jezdím domů spíše na krátko. Zároveň si čtvrtým rokem užívám výhod města. A vyhovuje mi to tak, jak to teď je. Být ve městě a zároveň se vracet domů, do klidu, dobít baterky a tak :)

8 komentářů:

  1. Květinová víla:)) prozradíš mi prosím, jak děláš tu točenou růžičku ze stužky/látky?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo :), tady je video: http://mylittlespottedblog.blogspot.cz/2012/08/normal-0-21-false-false-false-cs-x-none_31.html
      Šije se tedy ručně, žádný šicí stroj. Jde o to, že motáš takového šneka a postupně přišíváš jednotlivé obloučky lehce k sobě :).
      Jde ze stuhy nebo i z látky, kdy si zažehlíš roztřepené kraje dovnitř, aby netrčely nitě, u látky doporučuju ustřihnout tenčí pruh, jinak je ta kytička taková moc objemná a nevypadá to hezky.

      Vymazat
    2. jůůů díky moc za tipy:) video je super, hned je mi to jasné:)) určitě si nějaké vyrobím a pak se pochlubím:))

      Vymazat
  2. :) senzační! Zbožňuji, když je to do přírody jen skok! :))

    OdpovědětVymazat
  3. Pekné fotografie :) Aj bižutéria :)

    GiveAway with Oasap.com !! → http://blog-de-la-licorne.blogspot.sk/2013/07/oasap-giveaway.html

    OdpovědětVymazat