pondělí 29. července 2013

HOTOVO

Tak teď opravdu hotovo, co se týče kabelky :). Minule jsem spoustu z Vás spletla, tak Vám to dneska vynahrazuji :). Došila jsem malou kabelku přes rameno. Není to moje první kabelka. První pokusy bych se styděla ukázat, ty se datují takových pět, šest let zpátky. Byly to hodně jednoduché tašky, bez zapínání, zipu…
Tato kabelka je na magnetické zapínání a uvnitř má kapsičku na zip - na peněženku a doklady. Co se týče větších měst, mám vsugerované, že mě chce každý třetí okrást, takže kapsička na zip je pro mě nutností.
Šití bylo hrozné, nebudu Vám lhát. Zohnula jsem tři jehly v šicím stroji a dvě zlomila při ručním šití, na které taky došlo... To je tak, když neodhadnu tloušťku všech vrstev látek. Taška je totiž vyztužená, takovým tím bílým nažehlovacím, víte, co myslím…Taky jsem hodně párala a tak. No, mám se co učit. Je taková šišatá a má spoustu nedokonalostí, ale budu ji milovat do rozpadnutí, slibuju. Látku si možná pamatujete z tohoto, či tohoto příspěvku. Byl to závěs, sekáčový :)

9 komentářů:

  1. Mně se líbí moc! Jsi velká šikulka!!! A šišatost? nene, to je originalita.....je jen a jen Tvoje a sluší Ti, úžasná recyklace;) Těším se na další šicí výtvory!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak táto je perfektná! :) Obdivujem ľudí, ktorí vedia šiť profesionálne kabelky, ja by som sa trápila asi ešte viac ako ty :D Určite to bude časom ešte lepšie :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tiemale nedokonalosti ju robia dokonalou! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se taky moc líbí!Jsi šikovná, Kaťuli, a moc ti to sluší;)D.

    OdpovědětVymazat
  5. Wow je úžasná!! :) Já mám doma kabelku skoro stejného tvaru z CaA a je super, nevypadá velká, ale hodně se do ní vejde:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :). Já mám právě z FF, tak jsem šila podle ní :). Tento tvar je super :).

      Vymazat
  6. Kačííííí kabelka je úplně boží! Senzační! Hned u tebe udělám zakázku :P tak se těš na setkání :D zatím se měj krásně, paa

    OdpovědětVymazat