čtvrtek 7. února 2013

KRAMLÍKY



Zase ty puntíky. Tentokrát na kramlících. Na bílo jsem natřela obyčejné dřevěné kramlíky a potom lakem na nehty domalovala puntíky, na které jsem použila tenký štětec. Když už laky nenosím, tak ať jsou aspoň k něčemu. Mám teď takové lenivé období, kdy se mi nechtějí nehty lakovat, když nepočítám průhledný lak.

Myslela jsem si totiž, že se obejdu bez nástěnky. A ono ne. Neustále se kolem mě vyskytují papíry, které by mi měly zůstat na očích, abych je nezaložila. Tak jsem na dvě poličky u pracovního stolu připevnila tenké stužky a na ně pověsila nezbytnosti. Vy vidíte jen jednu, s naším Jerrym, po kterém v Brně smutním a smutním. Na prázdném kramlíku obvykle visí fotka Daninky (po které taky smutním) a mě, ale nevěděla jsem, jestli by nenamítala, tak máte smůlu :). Na druhé stužce mi visí spousta papírků, které se týkají hlavně školy a teď taky rozdělané brože v pytlíku, abych je dodělala rychleji, než je typicky někde zahrabu.
Takže tak kramlíkově a organizačně.

8 komentářů:

  1. Jé, jsem tak ráda, že jsem u tebe "připnuta" tím krásným kramlíčkem:-*..Taky smutním a těším se, až se uvidíme ;)D.

    OdpovědětVymazat
  2. mysilim, ze u mna by prave toto bolo najlepsie vyuzitie laku na nechty, ktory skoro vobec nepouzivam a ak ho aj pouzijem tak mozno raz za mesiac :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, to jsem ještě nikdy neslyšela, že se kolíčkům říká kramlíky O.O :D
    Ale nápad je to super a navíc puntíky...boží :)

    OdpovědětVymazat
  4. Senza nápad, puntíky miluju, připadá mi, že s nima všechno vypadá líp - dokonce i kolíčky.)

    OdpovědětVymazat