neděle 20. ledna 2013

NÁKUPY

Včera jsme s mamkou obešly dva sekáče, galanterii, tvořivý obchůdek a pěkně jsme si nakoupily. V sekáčích měli celkem výběr látek, ale neměly jsme moc čas, tak jsme rychle vybraly a letěly nakoupit ještě nitě, které nám hromadně docházejí. Mamka si koupila taky vínovou vlnu na šálu, protože mi závidí tu mou obří ve stejné barvě, kterou jsem dostala od bráchy a jeho milé.
Nejvíce se těším na šití, hlavně z té fialovomodré květované látky. Je celkem hrubá, což je dobře, protože chceme s mamkou vyzkoušet ušít taštičky na kosmetiku či propisky, zvýrazňovače a všemožné tužtičky, na kterých obě dvě ulítáváme. Kdy se k šití dostanu je zatím tak trochu ve hvězdách, ale těším se :)!

Hlavně se těším na to, až skončí zkouškové, na setkání s holkami, na dlouhé procházky s milým, na čajovnu, bazén, šití, tvoření, focení. Taky se těším na to, až začnu pořádně psát bakalářku a přestane mě děsit, i na nový semestr, který bude šílený, ale já začátky semestrů zbožňuju :)…
Na co se těšíte vy :)?




5 komentářů:

  1. Já zítra nastupuju poprvé do práce, přecházím na dálkové studium, takže se těším, až si tam zvyknu a udělám zkoušky, protože to teď bude úplně šílený stres:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A splnilo se přání pracovat v oboru :)?
      Budu držet pěsti!

      Vymazat
  2. Já se těším na to, až mi celý ten školní stres za (snad) rok a půl skončí nadobro. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, taky chci mít takovou mamku, která by se mnou tvořila!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, ono to zase není tak idylické :), stojí mě to hodně přemlouvání...

      Vymazat