neděle 15. listopadu 2015

STŘÍPKY

Dnes přicházím s fotkami z posledních dní a týdnů. Poslední týdny trávím u počítače psaním diplomky. Termín odevzdání se blíží a mně psaní vůbec nejde. Je to celé vydřené, dělané na sílu. Po dnech plných stresu a slz kvůli tomu, že práci nestihnu a všechno je špatně, je mi teď lépe. Tak to nestihnu, no. Ten pocit je moc fajn. Vděčím za něj Milému, který mě umí vždycky uklidnit :). Uvidím, třeba mě osvítí a bude to hned a nebo taky ne. Mezi psaním jsem i trochu šila, vyšívala, korálkovala a nakupovala.

S milou D. jsme ušily povlaky na polštáře. Z látky, kterou kdysi dostala k narozeninám a čekala u mě na vhodnou příležitost. D. a její Milý si domů pořídili gauč v barvě kiwi, což byla ta nejlepší příležitost pro látku. Když jsme u kiwi, dostali jsme od Milého babičky mini kiwi, ani jsem nevěděla, že něco takového existuje :).

Snažíme se omezit pečivo, což vede k tomu, že skoro každé ráno snídáme ovesnou kaši. Máme ji rádi, protože je dobrá a zasytí na dlouhou dobu. Kdysi jsme celkem často jedli i kaši z jáhlových vloček. Až potom ochutnali ovesnou. A ta je nej. A taky heřmánkový čaj. Na trávení i uklidnění :).

V knihovně při hledání knih do teoretické části diplomky si kreslím kytičky k vyšívání. Zatím je vyšívání v počátečním procesu. S A. jsme kromě náramků, které tady už byly, vyrobily i tento modrý jednoduchý.

Mamka a brácha měli narozeniny. Mamka si přála noční košili. Ušila jsem ji z látky, ze které mám i šaty z kurzu šití :). Pro bráchu tužkovník


Oblíbené kousky na podzim. Sekáčové poklady. Kromě prvního svetříku, ten jsem si kdysi koupila v lidlu. 

Sekáčové nebo zděděné oblečení na recyklaci. Těším se, těším :). A růže pro radost. Pěkný týden!

4 komentáře:

  1. tiež som ani len netušila, že existuje mini kiwi :) a ten peračník pre brata je super, snáď mal z neho radosť :)

    OdpovědětVymazat
  2. tak tie obliečky na vakuše sú super, a vídím skvelé úlovky zo sekáča :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zlati, drž se :-* myslím na Tebe, taky píšu.. Uff, někdy to jsou přímo vysezené řádky, úplně ti rozumím! Ale to zvládneme, protože vše je přesně tak, jak má být.. a ono to nějak bude :)

    OdpovědětVymazat