neděle 18. ledna 2015

ŠEDÁ RECY

Můj leden je zatím do puntíku stereotypní. Zkouškové. Každý pátek zkouška nebo dvě, tak se na ní v týdnu učím. Po ní úklid pokoje, hlavně stolu. Uklidit všechny počmárané papíry, roztřídit poznámky, umýt kolečka od čaje, srovnat zvýrazňovače, nachystat nové učení a kolotoč se roztáčí znovu. Tento víkend jsem ze svého stereotypu ale docela vystoupila :). V pátek jsem si sedla na chvíli k šicímu stroji, letos poprvé, juch. A trochu recyklovala. Vidíte dva obaly, ty jsou výsledkem odreagování se. Jsou z šedé sukně, kterou jsem koupila vloni v sekáči. Na jednom z jich jsou vyšité puntíky pomocí francouzského uzlíku, ty mě teď baví :). Druhý je holý. 
Dneska jsem měla druhé vystoupení. S Milým jsme byli na největší pizze v Brně a strašně, strašně se přejedli, že ještě po osmi hodinách nemáme hlad. Já si to pak hodně vyčítala, protože jsem odpoledne byla na první lekci baletu a nebylo to s tou pizzou úplně fajn. Příště jenom voda, ehm. Teď už si jdu zase zapnout svůj kolotoč, ať z něj nevypadnu.
Pěkný týden :)!

7 komentářů:

  1. Baletíš už dlouho, nebo máš nový koníček? .) Každopádně přeju hodně úspěchů, taky se mi balet líbí, i výrazový tanec atd., leč bohužel nebylo mi dopřáno, a když se pokouším o ladné pohyby, vypadám trochu jako při epileptickým záchvatu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já chodila do ZUŠky skoro celou ZŠ a moc mi to nešlo. Tak jsem měla celou SŠ a velký kus VŠ zafixované, že to není pro mě, že se mám soustředit do jiných oblastí. Ale děsně mi tancování chybělo. Vloni jsem si řekla, že volnočasové aktivity nejsou o tom, jestli mi jdou a vypadám u nich dobře, ale že jsou pro mě, pro radost, rozvíjení se :). Ať si každý myslí, co chce...Můžeš zkusit nějaký kurz pro začátečníky, ty bývají fajn, protože se tam většinou hlásí lidi, kteří nemají zkušenosti a ladné pohyby přicházejí až časem :)...

      Vymazat
  2. Krásná! A šedá! A uzlíky! Nádhera.

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt moc pěkné. Mi přijde až nespravedlivé, že jsem na ten tvůj blog přišla až dneska. Příště se klidně víc vnucuj... :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ta je krásně minimalistická! :)

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat