pondělí 25. března 2013

BROŽE A SMUTNĚNÍ



Znovuobjevila jsem brože, které jsem kdysi nedodělala. Už stačí došít jen brožové můstky a můžou se připnout na kabát. Raději bych je sice připnula na sáčko, nebo jarní bundu, ale to bych ještě pořád umrzla. Vím, že počasí řeší každý – ale už se to vážně nedá vydržet! Já jako letní typ špatně snáším zimu od prosince do února, natož od listopadu do bůhví kdy. Prohlížím si letní fotky a šíleně se na to letošní těším. Léto zbožňuju, teda když jsem doma u našich, na vesnici. V Brně ne, to je peklo. To mám raději přechody z jara do léta a z léta do podzimu, když je kolem 20-25 stupňů. Teď by mi ale stačil i mírný náznak jara.

5 komentářů:

  1. Já jsem taky totálně zničená ... hlavně ráno, když jdeme do školky, připadám si jako na Sibiři. Na druhou stranu, když si vzpomenu na loňské léto, jak jsem se (po tříleté pauze) potila v práci..tak taky vítám spíš těch 20, než úplná vedra.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že duben už jaro přinese :), protože je to šílené...
      Pravda, vloni jsem se taky pěkně pekla na brigádě, to byla hrůza :). Na 20 stupňů se těším :):).

      Vymazat
  2. Ta první je tak nádherná, och! Vypadají jako malé, přenosné mandaly :-))

    OdpovědětVymazat
  3. všichni už se těší na příchod jara -> a léta 8) ...zima se nechce letos nějak vzdát bez boje :D ale pozitivní je, že mi na parapetu roste hyacint a narcisi, tak mám jaro aspoň doma! To mi teď zvedá náladu. Měj se kráááásně a pak si společně užijeme jaro a hlavně po bakalářské léto ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fajn, že máš mini jaro doma :). Taky se měj krásně :)! Těším se :):).

      Vymazat